Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν φταίει σε τίποτα το παιδί του, να λένε οτι ο μπαμπάς αυνανίζεται μπροστά στον υπολογιστή. Προσέξτε τους απατεώνες όπως τον δικαστικό επιμελητή της Κοζάνης που εγκατέλειψε το παιδί του

Πράγματι, ο γνωστός-άγνωστος που εγγράφηκε στο Σύλλογό μας προ διετίας και προσπαθεί τώρα να 'ψαρέψει' άτομα και να τους παρασύρει στη χειρότερη καταστροφή, είναι ένας ψευτόμαγκας που μόνο με λόγια 'αγαπάει' δήθεν το παιδί του. Πράγματι, αφού το εγκατέλειψε για άλλη γυναίκα αλλοδαπή, στη Τσεχία, παριστάνει στις αρχές και σ'εμάς τον καλό 'μπαμπά'.
Στη πραγματικότητα είναι ένα απατεώνας που προδίδει καθημερινά τους φίλους του, έχει παραπλανήσει ακόμα και τον Μητροπολίτη Κοζάνης και καταζητείται από την ιντερπόλ για συκοφαντική δυσφήμιση διά του διαδικτύου διότι έχει δημοσιεύσει παράνομο υλικό και διαδίδει ήδη ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία για άτομα του ΣΥΓΑΠΑ με φωτογραφίες Υπουργού Δικαιοσύνης και ψευδές κείμενο που πήρε από ψυχοπαθείς της Αθήνας. Μάλιστα, απέκτησε και στενή σχέση με χρυσαυγήτες της Αθήνας μέσω διαδικτύου.
Εμείς, είμαστε εδώ, αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας στην πονεμένη Ελλάδα και αυτός διασκεδάζει μέσω διαδικτύου και μας κοροϊδεύει, στη Τσεχία. Μπράβο........!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΠΩΣ:
Billy Truly, Kostas bravas, Μπαμπά ΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ GREEK DADS, ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ EQUAL PARENTING, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, GREEK DAD,
      ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΨΕΡΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
      ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ
      Και όμως, πρέπει να προσέξτε γιατί στις σελίδες του παραπέμπει σε τηλέφωνο Χρυσαυγήτη

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου